Neka Ti je vječna slava i hvala Ti besmrtni !
Administrator   
Wednesday, 07 June 2017
Image
Zadnja Promjena ( Wednesday, 07 June 2017 )
 
Tito nije imao moć da naruči strateško bombardovanje Beograda, to je izmišljotina
Administrator   
Saturday, 03 June 2017

ImageTu je na delu još jedna antikomunistička propaganda prema kojoj je Tito lično naređivao američkim generalima u Italiji kako će i gde njihovi bombarderi da lete i šta da gađaju. To je prema mom mišljenju najbesmislenija konstrukcija koja postoji u savremenoj istoriji. Partizani jesu imali saradnju sa savezničkim taktičkim bombarderskim snagama, ali to nisu strateška razaranja i bombardovanja o kojima sada pričamo. Bombardersku stratešku američku avijaciju, dakle četvoromotorne bombardere B-17 i B-24, nijedan partizanski komandant nije mogao da navede ni na jedan grad.

Opširnije...
 
Titov rođendan slavilo više od 6.000 ljudi
Administrator   
Saturday, 27 May 2017

ImageUpoznao ga je kada je bio mladi državni službenik s nepune 24 godine. Tito ga je tada potapšao po ramenu i zahvalio mu se što je antifašistički borac. Bio je to prvi posjet predsjednika SFRJ Jugoslavije u Zadru, a taj dan Jakov Jukić nikada neće zaboraviti. Danas ima 90 godina i čak 6 odlikovanja, od ordena za hrabrost do nagrade za promicanje antifašizma. I svake godine dolazi u Kumrovec da proslavi kultni Titov rođendan, odnosno, Dan mladosti.

Opširnije...
 
Na tradicionalnom "Danu mladosti - radosti" očekuje se više od 10 tisuća poklonika lika i djela Tita
Administrator   
Thursday, 25 May 2017

ImageI ove godine, u subotu 27. svibnja, hrvatski Savez društava "Josip Broz Tito", priređuje u Muzeju „Staro selo“ u Kumrovcu jedinstvenu manifestaciju povodom njegova rođenja pod geslom "U mladosti je radost - u radosti mladost". Cilj manifestacije je poticanje druženja, međusobnog zbližavanja i upoznavanja s kulturom koja se njeguje na ovim prostorima u jedinstvenoj baštini Hrvatskog zagorja. Očekuje se više od 10 tisuća poklonika lika i djela Josipa Broza Tita.

Zadnja Promjena ( Thursday, 25 May 2017 )
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 89 - 99 od 1299