Titov rođendan slavilo više od 6.000 ljudi
Administrator   
Saturday, 27 May 2017

ImageUpoznao ga je kada je bio mladi državni službenik s nepune 24 godine. Tito ga je tada potapšao po ramenu i zahvalio mu se što je antifašistički borac. Bio je to prvi posjet predsjednika SFRJ Jugoslavije u Zadru, a taj dan Jakov Jukić nikada neće zaboraviti. Danas ima 90 godina i čak 6 odlikovanja, od ordena za hrabrost do nagrade za promicanje antifašizma. I svake godine dolazi u Kumrovec da proslavi kultni Titov rođendan, odnosno, Dan mladosti.

Opširnije...
 
Na tradicionalnom "Danu mladosti - radosti" očekuje se više od 10 tisuća poklonika lika i djela Tita
Administrator   
Thursday, 25 May 2017

ImageI ove godine, u subotu 27. svibnja, hrvatski Savez društava "Josip Broz Tito", priređuje u Muzeju „Staro selo“ u Kumrovcu jedinstvenu manifestaciju povodom njegova rođenja pod geslom "U mladosti je radost - u radosti mladost". Cilj manifestacije je poticanje druženja, međusobnog zbližavanja i upoznavanja s kulturom koja se njeguje na ovim prostorima u jedinstvenoj baštini Hrvatskog zagorja. Očekuje se više od 10 tisuća poklonika lika i djela Josipa Broza Tita.

Zadnja Promjena ( Thursday, 25 May 2017 )
Opširnije...
 
Sretan Dan mladosti !
Administrator   
Thursday, 25 May 2017
Image
 
Josip Broz: Tito kao književni lik
Administrator   
Saturday, 13 May 2017

ImageTrostruki narodni heroj, maršal Jugoslavije i njen doživotni predsjednik umro je prije trideset i sedam godina. Tito je bio i ostao i književni lik i popkulturna ikona.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 45 - 55 od 1253